Штраус Нил «Гірка правда про стосунки»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Ця книжка — не подорож, здійснена в журналістських цілях, а до болю чесна розповідь про життєві кризи, які звалилися на автора через власну поведінку. Ніл Штраус досліджує питання, які чоловіки і жінки ставлять собі щодня: чи природно бути вірним одній людині все життя? Чи можуть альтернативи моногамії призвести до поліпшення стосунків і більшого щастя? Що притягує нас до партнерів, яких ми вибираємо? Чи можемо ми зберегти пристрасть і романтику впродовж тривалого часу? У пошуках відповідей на ці запитання автор побував у сучасних гаремах, у клініках, які лікують від сексуальної залежності, та передових наукових лабораторіях. Те, що він виявив, кардинально змінило уявлення автора про кохання, секс, стосунки і навіть себе самого.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.