Млодінов Леонард «Гнучкість. Пластичне мислення в епоху змін»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Ця книга прийдеться до смаку кожному, хто цікавиться принципами функціонування людського розуму. Автор досить доступно пояснює суть та значення таких речей, як нестримна цікавість людини до всього нового та відкриттів, узагальнює величезний науковий доробок, що стосується механізмів нашого мислення. Особливу увагу він приділяє поняттю "гнучке мислення": розкриває його зміст, наводить чимало прикладів блискучої результативності цього типу мислення, а також пропонує кілька вправ, що допоможуть читачам попрацювати над його вдосконаленням. Гнучке мислення притаманне виключно людині, і чим ефективніше воно у вас працює, тим у більшій мірі ви є людиною. А першим кроком на шляху до розвитку гнучкого мислення може стати власне прочитання цієї книги. Леонард Млодінов - американський фізик, який спеціалізується на квантовій теорії та теорії хаосу. Говорити просто про складне - особливий талант Леонарда Млодіна! "Захоплююче… Автор майстерно об'єднав наукові відкриття з випадками з життя людей, різноманітними подіями та явищами зі світу природи". - The New York Times. "У цій мудрій та переконливій книзі Млодінов закликає нас до зміни стилю свого мислення. Вдало поєднавши науку та мистецтво слова, він продемонстрував обмеженість лінійного способу мислення й показав, яким перспективним є мислення "знизу-вверх". "Гручкість" - це книга, що допоможе вам вистояти у вирі життя". - Деніель Г. Пінк, автор книг "Коли" та "Новий мозок". "Приголомшливий, корисний погляд на те, як працює наш мозок. Ідеально підійде для неофітів та всіх тих, кому доводиться мати справу із мінливим світом". - Сет Годін, автор книги "Сліди на Місяці". "Світ, сповнений передових технологій, усюдисущих соціальних медіа та "полум'яних політичних пейзажів", може зробити нас немічними і навіть паралізувати. Млодінов доводить, що такі суто людські риси, як жага до нового та багатогранна уява, допомагають нам у досягнені успіху в надзвичайно мінливому світі, який до того ж стали дедалі складнішим. А найважливіше те, що у цій фундаментальній книзі автор пояснює, яким чином можна максимально ефективно використовувати базові людські таланти, аби стати по-справжньому щасливим та успішним". - Д-р Рудольф Танзі, професор нейрології Гарвардського університету, автор книги "Супермозок". "Дуже інтелектуальне видання, написане витонченою мовою та гумором. Якщо цього року ви плануєте прочитати лише одну книгу із прикладної науки, вам слід обрати саме цю". - Марк Вільямс, заслужений професор клінічної психології Оксфордського університету, співавтор книги "Осмисленість".

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.