Кехо Джон «Гроші, успіх і ви»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Мій друг багатий і успішний, бо йому пощастило. Мій сусід зміг реалізувати свою мрію, адже його тато — бізнесмен. Ця дівчина має все, тому що вродлива. А я нічого не досягну, бо всі можливості світу використали щасливчики. Знайомі думки? Досі віриш у те, що успіх — для обраних, а гроші липнуть до грошей? Годі переконувати себе в невдачах. Насправді гроші люблять тих, хто вірить у себе. Час кинути собі виклик і докорінно змінити переконання, що налаштовують на бідність та заважають процвітанню.
  • 3 переможні стратегії
  • 3 методи зміни переконань, які тебе обмежують
  • 4 кроки до життя-мрії, на яке ти заслуговуєш
Відкрий необмежений потенціал, зростай, змінюйся та розвивайся. Фільтруй думки, переконання та дії — і отримаєш усе, чого хочеш, і зможеш стати ким завгодно. Адже немає жодних обмежень, доки твої думки не обмежені.
Про автора: Джон Кехо — тренер з особистісного зростання зі світовим ім’ям, автор бестселерів, розробник семінарів та тренінгів, які допомогли тисячам змінити життя. Усі поради автор випробував на собі. Протягом трьох років Кехо досліджував внутрішні механізми функціонування людського мозку і заради цього навіть оселився в лісі, відмовившись від комфортного життя в цивілізованому світі. Результатом цього експерименту стала потужна програма «Сила розуму», що принесла Кехо світове визнання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.