Лабковський Михайло «Хочу й буду. Прийняти себе, полюбити життя й стати щасливим»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
"Тих, кому ця книга може допомогти, не так уже й багато. Лише 99%." - Олександр Малєнков, головний редактор журналу MAXIM. "Усіх нас хвилює, як знайти партнера, як зберегти любов, як виховувати дітей, як припинити перейматися й почати жити щасливо! Усі навколо вчать підлаштовуватися й влаштовуватися, говорять про компроміси, поступки й терпіння. І лише Лабковський, найпопулярніший на сьогодні психолог, вчить сміливо, безкомпромісно й украй чесно йти до свого щастя. Так, це непросто, але варто хоча б спробувати почати жити без страху. Особливо тішить те, що в книзі багато конкретних прикладів, у яких упізнаєш себе - й одразу отримуєш відповідь на питання, що хвилює." - Аврора, телеведуча. "Коли ти не можеш сам вирішити свою проблему, є лише один шлях - до того, хто допоможе тобі з цим. Яким має бути цей хтось? Усе просто: він повинен бути спокійнішим за тебе, далекогляднішим за тебе й уміти мислити ширше за тебе. Кожен мусить знайти свого гуру. Мій вибір - Лабковський." - Олексій Бегак, художник, дизайнер, телеведучий.
ПРО КНИЖКУ Книжка «Хочу й буду» – це конкретні рекомендації про те, як прийняти себе, знайти в життя баланс і навчитися радіти життю. Без глибокого психоаналізу, розбору дитячих травм і довгого аналізу минулого, автор досліджує свідомі і несвідомі страхи, тривоги, невпевненість в собі, проблеми в стосунках із людьми. Михайло Лабковський дає прості і доступні кожному поради, хоч часто вони доволі відверті, іронічні і навіть брутальні.
НАВІЩО ЧИТАТИ КНИЖКУ Якщо людина не задоволена своїм життям, проблема не в суворій реальності, ударах долі чи інших людях, – все залежить тільки від вас. Бути щасливим – це вибір, і якщо ви хочете змінити своє життя, то маєте всі шанси це зробити. Рекомендації Михайла Лабковського руйнують стереотипи і упередження, які псують нам життя.
КОМУ ЧИТАТИ Книжка «Хочу й буду» для тих, хто готовий до змін. Для тих, хто вважає, що життя несправедливе, любові не існує і хоче, аби в житті було не гірше, ніж в інших людей. Для тих, хто розуміє, що живе не так, як мріяв.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.