Руденко А. В. «Ігри і казки, які лікують»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Ви вірите в цілющу силу ігор і казок? Книга «Ігри і казки, які лікують» допоможе вам зрозуміти свого малюка, коли він капризує, жаднує чи б’ється, та скоригувати його поведінку. ЯК? За допомогою казкотерапії — мови, зрозумілої кожній дитині. Перший тираж розійшовся у кількості 10 тисяч книг! У книзі ви знайдете детальний опис 11 звичок у дітей, кожну з яких розписано в таких аспектах:
  • причини такої поведінки;
  • висновок психолога;
  • питання для аналізування власної поведінки батьків;
  • ігри і казки, що допоможуть упоратись з дитячою звичкою;
  • рекомендації батькам.
Читаючи разом з мамою казку, обговорюючи її, дитина бачить ситуації та книжкових героїв. А для мами є інструменти, що допоможуть надалі уникнути таких ситуацій. Книжка має яскраві та гарні ілюстрації, тому читання книжки разом перетвориться на справжнє задоволення! Книгу можна читати замість звичайних казок на ніч, читати просто вдень або коли виникає конкретна ситуація. Допоможіть малюкові скоригувати власну поведінку у найкращий і найлагідніший спосіб! Замовляйте книжку та виховуйте ласкою та любов’ю! Рекомендовано для дітей від 1,5 до 6 років.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.