Иглмен Дэвид «Інкогніто. Таємне життя мозку»

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
Чому ви часто спочатку щось автоматично робите, а потім думаєте про це? Чому ви завжди чуєте своє ім’я в розмові, на яку до того не звертали щонайменшої уваги? Чому вам так складно зберегти в таємниці інформацію, яку вас попросили не розголошувати? І хто на кого сердиться, коли ви злитеся на самого себе? Невролог Девід Іґлмен пояснює ці та інші «непояснювані» речі тим, що наш свідомий розум — це лише видима частина айсберга, й робить екскурсію прихованими під поверхнею свідомості його частинами. Таємне життя мозку здатне захопити будь-якого читача, бо кожен обов’язково впізнає себе в одній чи навіть кількох історіях, розказаних автором книги «Інкогніто». «Ваша свідомість схожа на маленького безбілетника на трансатлантичному пароплаві, який привласнює лаври за подорож, не визнаючи заслуг масивної інженерної споруди, що міститься в нього під ногами», — стверджує Девід Іґлмен і пропонує стати гідом та показати якщо не все, то багато чого з того, що сховано під палубою пароплава під назвою «мозок». Він пояснює: «Більшість людських дій, думок і відчуттів непідконтрольні нашій свідомості. Неосяжні джунглі нейронів управляють власними програмами. Свідомий ви — Я, що оживає, коли ви прокидаєтеся вранці, — це найменша частинка того, що відбувається у вашому мозку» Теоретичні твердження Девід Іґлмен яскраво ілюструє численними прикладами з життя, які доводять: наш мозок — це одне з найзагадковіших і найменш вивчених явищ. У багатьох описаних ситуаціях читач упізнає себе чи когось зі знайомих і збагне, що світ насправді може бути геть іншим, ніж ми про нього думаємо.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.