Брукс Фелісіті «Я дорослішаю. Книжка для дівчат»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Твоє тіло починає змінюватися, настрій нагадує рух маятника, вирують гормони, а стресів не бракує? А ще ж треба розібратися з харчуванням, фізичними впевненістю в собі, власним стилем, дружбою, першим коханням і стосунками… Подбати про себе, уникнути небезпеки у вигляді алкоголю чи наркотиків, сформувати правильне ставлення до сексу й запобігання вагітності… Зміни стосуються не тільки тіла - змінюється твій мозок, бо ж тебе з'являється більш дорослий свідогляд. Як упоратися з усіма цими завданнями, коли вже хочеться заволати: "ДОПОМОЖІТЬ"? Дорослішання - це не тільки про твій перший бюстгальтер. Але не панікуй! Ця книжка підтримає тебе в будь-якій ситуації, якими повсякчас дивуватиме підлітковий вік. І пам'ятай: насправді це чудовий час, тож ним треба насолоджуватися!
Брукс Фелісіті - письменниця, авторка низки книг для дітей. Навчалася в Екстерському університеті на факультеті англійської мови та літератури. Перш ніж розпочала роботу в видавництві, працювала акторкою, вчителем, лексикографом. Написала і відредагувала сотні дитячих книг, оповідання і новинки для дошкільнят, а також книги з історії, географії, мови, математики, природознавства і мистецтва. За свої книги Фелісіті отримала чималу кількість премій і нагород.
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мама на роботі

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мама на роботі
176 грн.
Купити
Мишеня Тім їде до бабусі

Казалис Анна

Мишеня Тім їде до бабусі
176 грн.
Купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.