Морін Хілі «Як приборкати тигра. Як навчити дитину керувати емоціями»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Автор надає прості й дієві інструменти, що допомагають чутливій дитині «вмикати» свідому поведінку в критичних ситуаціях. Приклади з життя батьків та їхніх дітей, які розвинули корисні навички й позбулися негативних, ілюструють конкретні послідовні кроки, завдяки яким дитина навчається завчасно розпізнати руйнівну емоцію, «зупинятися» та осмислено відповідати, а не реагувати бездумно. Копітка щоденна робота дає неперевершені результати — згорьовані батьки, істеричні діти перетворюються на щасливі, згуртовані сім’ї. Істерики, образи, агресія, чутливість. Якщо ми й розуміємо, що таке емоційне здоров’я, то зазвичай не знаємо, як стати емоційно здоровою людиною. А допомогти дитині опанувати ці знання — завдання у два рази складніше. До того ж, сучасні діти більш бурхливіші, активніші та емоційніші. Ця книга допоможе батькам пояснити та навчити дітей, як приборкати почуття, правильно їх переживати, рухатися своїм унікальним шляхом.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.