Фанг Джейсон «Код ожиріння. Секрети втрати ваги»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Зайва вага не завжди є наслідком безконтрольного споживання їжі. Цей міф роками підживлював попит на чарівні таблетки для схуднення та небезпечні низькокалорійні дієти. Ожиріння — це сигнал SOS від нашого організму про багатофакторну хворобу. Діабет 2-го типу, гормональний збій, хвороба нирок, хронічний стрес, спадковість — це лише декілька причин, які здатні провокувати проблеми з зайвогою вагою. Обмеження калорій та важкі тренування — це точно не рішення проблеми зайвої ваги. Доктор Фанґ, оминаючи незрозумілі наукові поняття та базуючись на біологічних доказах, пояснює справжні причини епідемії ожиріння та діабету. Чому наші спроби запобігти їй були приречені на невдачу, а найважливіше, які прості кроки мають робити люди з проблемами ваги, щоб подолати ожиріння та зберегти здоров’я.

Джейсон Фанґ — канадський нефролог, провідний спеціаліст із методології переміжного голодування і низьковуглеводної дієти особливо для лікування людей з діабетом 2-го типу. За версією Amazon автор популярних медичних бестселерів та революційної книжки «Код діабету», один із засновників Програми інтенсивного управління харчуванням.

Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.