Биденко С. «Корисні навички. Книга юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Якщо успішний підприємець скаже вам, що бізнес йому потрібний для заробляння грошей, — він матиме рацію. Але тільки частково. Один відомий підприємець цілий рік носить взуття різного кольору: наприклад, на правій нозі — сірого, а на ліві — коричневого. Він допомагає запускати нові бізнеси та консультує їх. Якби він працював у звичайній компанії, то навряд чи мав можливість такого прояву себе. Та як засновник власного проєкту, він сам встановлює правила для себе і команди. І носить туфлі різного кольору будь-якого дня, тому що це йому просто подобається. Бізнес є прибутковим. Та для багатьох підприємців важливою є цікава справа, яка до того ж прибуткова і дарує свободу самовираження. Це непросто. Але дуже цікаво. Вивчай 9 можливостей відкрити власну справу на сторінках цієї книги, яку ми написали за принципом «бери й роби!». Для кого ця книга? Для активних підлітків, які бажають навчитися основ бізнесу та підприємництва. Чому ця книга? Бажаєте навчити дитину заробляти гроші? Можна багато читати про те, як заробляти та примножувати свої кошти. Але поки не почнеш робити реальних кроків – не навчишся. Саме тому ми створили «Книгу юного підприємця» - практичний посібник для підлітків, що містить 9 детальних планів для започаткування власної справи.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Малечі про інтимні речі

Ярмоленко Юлия

Малечі про інтимні речі
175 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.