Екерстрьом Л.А. «Лагом. Шведські секрети щасливого життя»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Лаґом — це щось значно більше, ніж просто помірність, з якою зазвичай асоціюють цей шведський стиль життя. Це не лише коротке слово, що глибоко вкорінилось у свідомість шведів, — у ньому криється ціла філософія, що допоможе не тільки жити щасливим і повноцінним життям, а й віднайти для себе справжню рівновагу "Lagom" в перекладі з шведської мови означає "достатній", "помірний". Якщо лейтмотив "хюгге" - це комфорт, то суть "лагом" - баланс того, що по-справжньому необхідно. Основна ідея цієї філософії полягає в умінні зберігати рівновагу, наприклад, між роботою і відпочинком, користю і задоволенням. Так, політична система в країні є здоровий баланс між капіталізмом і соціалізмом. Головний принцип полягає в тому, щоб відмовитися від масового конс'юмеризму, якому сьогодні слідує велика частина населення. Шведи переконані, що справжнє джерело позитивних емоцій - це не речі, а користь, яку ти приносиш суспільству. "Лагом" не закликає відмовитися від матеріальних благ. Сенс в тому, щоб користуватися речами, практичними для вас і суспільства в цілому. Ось кілька порад, як зробити життя більш впорядкованим і не завантажувати її зайвими деталями:

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.