Остапив Любомир «Малюк та бюджет. Як українським батькам виховати фінансово успішних дітей»

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис
  • Коли розпочинати розмову з дітьми про гроші?
  • За яку роботу можна платити?
  • Як краще давати кишенькові гроші?
  • Як планувати сімейний бюджет?
  • Скільки і куди потрібно відкладати для якісної освіти?
  • Як виховати свою дитину фінансово успішною?
Якщо перед вами постають подібні запитання, то книжка Малюк та бюджет саме для вас. У ній зібрано головне з досвіду провідних західних фахівців і з десятків статей по фінансовій грамотності. Любомир наводить адаптовані ігрові вправи та історії, якими можуть скористатися українські батьки. Малюк та бюджет — це огляд семінарів, курсів, книжок, мультиків, фільмів, історій на тему дитячих фінансів і підприємництва. Це розмови з українськими батьками різного достатку, яких об’єднав позитивний досвід у навчанні власних дітей і готовність його оприлюднити. Якщо ви діятимете мудро, то ваша дитина навчиться розумно управляти своїм грошима протягом усього життя. Малюк та Бюджет — поштовх читачам замислитися над власним фінансовим життям і, можливо, змінитися на краще. Вона допоможе передавати дітям правильні цінності ставлення до грошей і фінансового здоров’я.
ВІД АВТОРА Я працював над книгою 2 роки, щоб зробити її максимально практичною. Окрім теорії наповнив її іграми, вправами, мультиками, фільмами, історіями та корисними порадами. Малюк та Бюджет допоможе українським батькам виховати фінансово успішну дитину. Це визнані методики із західної науки поєднані із прикладами фінансового життя українців. Найбільше користі буде для батьків дітей від 4 до 25 років. Вірю що книга допоможе вам передавати дітям правильні цінності ставлення до грошей та фінансового здоров’я.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.