Грей Джон «Марс і Венера на побаченні»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Як багато самотніх людей і навіть неодружених пар мріють про справжнє кохання, про створення міцної щасливої родини. Всесвітньо відомий консультант зі стосунків Джон Грей написав цю книжку, прагнучи допомогти таким людям уникнути найпоширеніших розчарувань, з якими доводиться стикатися впродовж усього періоду вибудовування стосунків, навчити їх правильно трактувати дії та реакції партнера, розуміти і враховувати його життєві позиції, бажання та прагнення. Лише усвідомивши, що чоловіки і жінки мислять та відчувають порізному, можна розраховувати на те, що побачення стануть джерелом радощів, душевного задоволення та самореалізації. Вже незабаром читач відчує переваги подібного зрушення у своєму підході до побачень, виявить, що набагато краще розуміє, як слід діяти за тих чи інших обставин. Варто лише виставити належним чином хоча б кілька фрагментів пазла, як усі інші одразу стануть на свої місця.Озброєні цим новим підходом, ви знайдете мотивацію до дій, здобудете нові поведінкові навички й упевненість в собі, необхідні для пошуку своєї половинки. Якщо ви розлучились, якщо припинили взаємини чи, скажімо, одинакуєте довше, ніж вам того хотілося б, не впадайте у відчай, зробіть усі можливе, аби не загубитися в лабіринті стосунків і зустріти ту особливу людину, про яку завжди мріяли. Досягти заповітної мрії вам допоможу, по-перше, розуміння відмінностей між чоловіками і жінками, а по-друге, опанування надзвичайно корисної інформації, поданої у цій книзі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.