Шварц Девід «Мистецтво мислити масштабно»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Мільйони читачів дізналися секрети успіху в житті, скориставшись магією мистецтва мислити масштабно. Книжка доктора Девіда Дж. Шварца вже стала класикою в царині мотиваційної літератури, що містить легкі для сприйняття й доступні, а проте потужні й дієві думки, актуальні для кожного, хто хоче досягти більшого. Автор презентує ретельно розроблену програму, у якій радить, як побороти руйнівну зневіру та налаштуватися на позитивне мислення, як навчитися здобувати більшого результату в роботі й особистих стосунках та задіяти весь арсенал своїх творчих здібностей. Він доводить: не потрібно бути визначним інтелектуалом або мати вроджений талант, щоб досягти великого успіху чи відчути справжню втіху від життя. Варто розпочати з опанування внутрішньої сили та своїх навичок мислити масштабно й ефективно.
Про автора: Доктор філософії Девід Джозеф Шварц — видатний американський мотиваційний тренер, автор книжок, зокрема відомих бестселерів «Мистецтво досягати бажаного», а також «Мистецтво мислити масштабно» — мільйони примірників цієї книжки продано по всьому світі. Був професором в Університеті штату Джорджія, заснував власну консалтингову фірму Creative Educational Services Inc., зосередившись на проблемі розвитку лідерства. Став популярний завдяки своїм мотиваційним публікаціям і книжкам про самовдосконалення.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.