Оаклі Барбара «Навчитися вчитися. Як запустити свій мозок на повну»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Ви математик чи гуманітарій? Професорка Барбара Оклі переконує, що таких понять не існує. Кожен із нас має внутрішній потенціал, щоб засвоїти будь-які знання. Головне — навчитися вчитися й запустити свій мозок на повну. Навіть більше, одноманітний і цілеспрямований рух до розв’язання проблеми — не завжди найкращий шлях. Інколи варто зробити крок назад, щоб поглянути на завдання з іншого боку, запустити свою креативність, навіть якщо ви працюєте над розв’язанням математичної задачі. ДЛЯ КОГО КНИЖКА Книжка для найширшого кола читачів, усіх, хто прагне до саморозвитку, для викладачів, батьків, студентів, тих, кому важко вчитися загалом, а особливо тих, хто ненавидить математику й природничі науки. ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА Авторка пропонує різноманітні лайфхаки та інструменти, які допоможуть швидко й ефективно запам’ятовувати інформацію, засвоювати будь-які навички: від розуміння складних математичних формул чи наукових концепцій до подолання професійних викликів. А також Барбара Оклі покаже, як зробити навчання простим і захопливим. ПРО АВТОРА Барбара Оклі — професорка інженерних наук Оклендського університету, авторка популярного курсу на Coursera про те, як навчитися вчитися. Здобула диплом зі славістики у Вашингтонському університеті, служила в армії. Військова служба підштовхнула її до вивчення технічних наук, а згодом — розкриття таємниць мислення. ВІДГУКИ Хороший викладач зможе навчити вас, блискучий викладач — зацікавити. Барбара Оклі належить до другого типу педагогів. Вона не тільки чудово орієнтується в точних науках, а й досконало володіє мистецтвом слова. Водночас кожна її фраза наповнена сенсом. Майк Ров, ведучий телеканалу Discovery Це вишуканий і доступний вступ до науки про людське сприйняття, доповнений практичними порадами, щоб покращити процес мислення. Джеймс Таранто, Wall Street Journal ЦИТАТИ Про важливість робити паузи Не працюйте надто довго без перерви. Пам’ятайте: коли ви робите паузи, мислення продовжує паралельно працювати в розпорошеному режимі. Ідеальна комбінація: ваше навчання триває навіть тоді, коли ви розслабляєтеся. Деякі люди вважають, що ніколи не входять у розпорошений режим мислення, але це не так. Щоразу, коли ми розслабляємося й не думаємо ні про що конкретне, наш мозок входить у свій природний «фоновий» режим, який є однією із форм розпорошеного мислення. Це властиво всім. Про повторення Просте правило вивчення чогось нового: не залишайте нову тему без уваги більш ніж на день. Про шкідливість недосипання Ви здивуєтеся, але звичайне перебування в пробудженому стані спричиняє вироблення токсичних речовин у мозку. Під час сну клітини звужуються, проміжки між ними стають значно більшими. Це все одно що відкрити кран: рідина вимиває звідти токсини. Таке «нічне прибирання» є частиною процесу, який дозволяє утримувати мозок здоровим. Якщо ми замало спимо, нагромадження токсинів, як вважають, пояснює те, чому ми тоді не можемо ясно мислити.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.