Кумбс Шері «Не бійся!»

Комплектація книг Жорж 1 робочий день!

Опис
Час від часу ми всі відчуваємо страх. Ця весела книга занять — чудова нагода подумати й поговорити про речі, які тебе непокоять, почати знову радіти життю і просто бути собою. Ці вправи допоможуть тобі позбутися страху, навчитися розуміти свої почуття, правильно реагувати на ситуації, говорити з іншими про те, що тебе турбує (якщо захочеш) і рости сміливою, впевненою і позитивною людиною. Можеш користуватися цією книгою у спокійному, комфортному місці, де почуваєшся розслаблено. Вирішуй самостійно, які сторінки бажаєш опрацювати. Якщо хочеш, можеш робити сторінку на день або всі одним махом. Починай з будь-якої сторінки, повертайся до тієї самої сторінки багато разів, на свій розсуд. Твоя книжка — твої правила!
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Малечі про інтимні речі

Ярмоленко Юлия

Малечі про інтимні речі
175 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.