Урі Логан «Як не померти на самоті. Дивовижна наука, яка допоможе вам знайти своє кохання»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Must-read-посібник, який допоможе знайти, вибудувати та зберегти стосунки мрії. Ніхто з нас не має вроджених знань про те, як правильно обирати партнера. Ми робимо це більш інтуїтивно, аніж цілеспрямовано. І це є причиною самотності та невдалих стосунків левової частки населення землі. Ця книга про те, як бути усвідомленим і цілеспрямованим у коханні, визнати свої шкідливі звички, коригувати техніку поведінки на побаченнях і починати важливі розмови про стосунки. Взаємини потрібно вибудовувати, а не шукати. Тривалі стосунки з’являються не самі собою, а є кульмінацією низки рішень. І ухвалюючи правильні рішення, ви наближаєтеся до чудової любовної історії. Авторка допоможе зрозуміти, як завдяки правильним рішенням обрати партнера/партнерку мрії, вибудувати здорові довготривалі стосунки, бути у парі та не померти самотнім.
Лоґан Урі — вчена-біхевіористка, що стала тренеркою з поведінки на побаченнях, усесвітньо визнана експертка з питань сучасного кохання, спікерка TED, випускниця Гарварду. Лоґан очолює дослідницьку групу, що працює над тим, щоб допомагати людям знаходити кохання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.