Вінфрі Опра «Недільна мудрість»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Відома телеведуча Опра Вінфрі вірить, що її призначення – надихати людей на звершення, відкривати їм нові горизонти і знайомити з ідеями, які змінять їхнє життя. Тому вона створила ток-шоу «Задушевна неділя», де знамениті актори, бізнесмени, політики, письменники та коучі діляться мудрими порадами і розповідають про свій шлях до успіху. Згодом виникла ідея створити книгу, в якій будуть зібрані найкорисніші духовні уроки, які Опра Вінфрі отримала від гостей ток-шоу. На сторінках книги «Недільна мудрість» знайдете поради Екхарта Толле, Діпака Чопра, Елізабет Гілберт, Брене Браун, Шеріл Стрейд, Паоло Коельо, Малали Юсуфзай та інших. ПРО АВТОРКУ Опра Вінфрі – американська телеведуча, акторка, громадська діячка. 25 років була ведучою ток-шоу «Шоу Опрі Вінфрі». Перша темношкіра жінка-мільйонерка. В 201 році її прибуток Опра Вінфрі написала 3 книги і знялася в понад 15 фільмах. Має власні кіностудію, журнал «O, The Oprah Magazine» і кабельний канал.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.