Перцева Ольга «НеНумерологія. Аналіз особистості»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
"неНумерологія" навчить вас розбиратися в людях у максимально стислі терміни: буквально дізнатися 99% прихованої інформації протягом 2 хвилин! Хочете навчитися читати людей як розгорнуту книгу? Матриця незмінна від народження, однак саме від вас залежить, як ви скористаєтеся своїм потенціалом, як використаєте свої інструменти для досягнення успіху. Науковий підхід у нумерології дає змогу вирахувати свої й чужі слабкості, застосувати техніки й виключити чинники, які заважають вам на шляху до щастя! У сучасної людини нема часу на другу спробу. Нам потрібен точний постріл, потрапляння в десятку, для того, щоб не вирішувати дрібних побутових питань, а мати змогу займатися проектами на стратегічному рівні. І моє завдання нині - допомогти визначити вашу матрицю, навчити працювати з особистими унікальними рисами й робити єдино правильний вибір, аби отримати гарантовано високий результат!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.