Синек Саймон «Нескінченна гра. Гнучкість як суперсила в епоху змін»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Є ігри, у які не можна виграти чи програти, вони тривають вічно та не мають чітких правил. Вони складніші за шахи чи футбол, бо ти постійно в динаміці, без шансів на відпочинок чи стабільність. Такими іграми є бізнес, політика й навіть саме життя, і ця книжка — для справжніх гравців. Для тих, хто хоче мати глобальне бачення, мислить мірками цілих поколінь та вважає себе візіонером. Ладні змінюватися та змінювати правила гри, поки ваші конкуренти стомлено прямують за шаблонною стратегією? Разом із Саймоном Сінеком ви станете гнучким лідером, який зможе попри всі негаразди діяти й вести соратників уперед. Економічна криза, раптова зміна обставин, втрата всього — ви знатимете, що із цим робити. Просто навчіться успішно грати, скориставшись досвідом найкращих компаній світу.
Про автора Саймон Сінек — етнограф за освітою, автор п’яти книжок, який досліджує патерни мислення, поведінки й комунікації між людьми та організаціями. Його виступ на TED Talk 2009 року став другим за кількістю переглядів і досі тримається серед десятки найкращих (понад 50 млн). У 2017 році ім’я Саймона навіть увійшло до п’ятірки найчастіших запитів на YouTube.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.