Келлер Ґері «Одна справа: неймовірно простий рецепт неперевершених результатів»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Вам потрібно менше. Вам потрібно менше відволікатися, витрачати менше часу на другорядні речі, марнувати мен- ше життєвих сил на неефективну роботу, давати менше невиконуваних обіцянок і брати на себе менше непідйом- них зобов’язань. Водночас ви прагнете більшого. Більшої продуктивності, більших доходів і більшого задоволення від життя. Зараз вам здається, що цього неможливо досяг- ти. Проте книжка одного з найвідоміших у світі підприєм- ців у галузі нерухомості Ґері Келлера та письменника й ви- давця Джея Папасана «Одна справа» покликана навчити вас зосереджуватися на найголовнішому й визначати такі пріоритети, які стовідсотково приведуть вас до непере- вершених результатів. Рецепт вашого успіху на диво про- стий — варто лише визначити ОДНУ справу, ВАШУ справу, саме вона зробить вас щасливим у всіх сферах життя — робочій, особистій, сімейній і духовній. Ґері Келлер — американський підприємець, засновник найбільшої компанії нерухомості в світі за кількістю аген- тів Keller Williams Realty International та автор трьох кни- жок-бестселерів. Джей Папасан — письменник та керівник видавництва KW Publishing.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.