Ельбек Мортен «Одне життя: як ми розучилися жити змістовно»

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис
Ніколи дотепер так багато людей у світі не страждали на депресію, тривожність і стрес, як у наш гіперпоєднаний, технологічно розвинений час достатку та розмаїття. Надзвичайно важливо зрозуміти, чому ми, а особливо — люди успішні та благополучні, продовжуємо нездужати душею і тілом, дедалі частіше через стрес, пов’язаний з роботою. Численні дослідження беззаперечно свідчать, що почуття сенсу та призначення є засадничими для високої результативності й душевної рівноваги в роботі. Природно, що люди наполегливіше шукають мети і змістовності свого життя. Ключем до змістовності є усвідомлення неподільності людини в різних сферах її життя. Призначення цієї книжки — покласти край роз’єднанню нашої особистості на робочу та приватну частини й відновити її цілісність як єдиної людини, яка живе лише одне життя.
Мортен Ельбек – данський софіст, бізнесмен, письменник, засновник та керуючий компанії Voluntās. Він отримав ступінь магістра з філософії в Університеті Орхуса. У 2008 році його обрали почесним професором з філософії та освіти Ольборського університету. Мортен Ельбек є співзасновником першого Інституту прикладної філософії у Скандинавському регіоні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.