Пауш Ренді «Остання лекція»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Ренді Пауш був професором, викладав курси інформатики, взаємодії людини й комп’ютера та дизайну в Університеті Карнегі—Меллон. Його «Остання лекція» — це не просто сповідь і не банальний заклик цінувати час. Перш за все це послання дітям, напутнє слово поколінню, яке тільки-но починає свій шлях. На сторінках цієї книжки ви знайдете думки автора про радість, любов до життя, про чесність, порядність, вдячність, про роль мрій та цінності часу. Це істини, яких треба навчати дітей і про які не варто забувати дорослим. Ренді Пауш сказав: «Я намагався вмістити себе в пляшку, яку одного дня хвиля приб’є до берега для моїх дітей. Якби я був художником, то написав би для них картину. Якби музикантом, то склав би музику. Але я лектор. Тому я прочитав лекцію…»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.