Шарма Ручір «Передові країни. В очікуванні нового «економічного дива»»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Незабаром розподіл сил на світовій арені може суттєво змінитися. Які країни стануть справді проривними і зростатимуть найшвидше? Чию економіку вважатимуть зразком для наслідування? Які шанси міжнародних гравців на реальний економічних успіх, і на що чекати Україні? Ручір Шарма детально аналізує визначальні особливості економіки, новітньої історії та культури головних регіонів світу, оцінюючи можливості різних держав стати новими лідерами. На основі власного досвіду автор прискіпливо досліджує індивідуальні особливості країн, адже саме вони визначають наше сьогодення і прийдешнє. Автор близько 20 років подорожував світом, щоб на власному досвіді ознайомитися з економічними реаліями різних країн. «Передові країни» — захопливий економічний тревелог, що прочиняє двері в майбутнє глобалізованого світу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.