Кидд Чип «Перше враження. Як відрізнити хороший дизайн від поганого»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Як придумати вдалий дизайн? І як оцінити якість дизайну? На ці питання відповідає Чіп Кидд - відомий книжковий дизайнер і один з найдотепніших спікерів ТЕД. На відміну від "просто" мистецтва, дизайн завжди вирішує якусь конкретну проблему. Як зробити максимально зрозумілим дорожній знак? Як намалювати обкладинку, яка перетворить книгу на бестселер? Як придумати дотепний і підкупливий рекламний слоган? І як не піддатися спокусі цинічної маніпуляції, інструментом якої часом стає дизайн ("Зрозуміло, це корисний продукт! Дивіться - на упаковці намальована морквина"!)? На щастя, нам не обов'язково бути дизайнерами, щоб оцінити, наскільки добре дизайн вирішує проблеми. Адже це наші проблеми. Кажуть, що перше враження - найвірніше. Але як в нім розібратися? Перше враження - ключ до нашого сприйняття: виходячи з першого враження ми виносимо судження про світ, оцінюємо нових знайомих, нові речі, новий дизайн. Але як зрозуміти, чи красива річ? Чому одні речі нам подобаються, а інші відштовхують? Чіп Кідд, вибудовує яскравий ланцюжок образів, які демонструють, як влаштовано перше враження і як його правильно оцінити. Ясність і Загадка - дві сторони першого враження. Нам потрібна абсолютна ясність, коли йдеться про життєво важливу і конкретну інформацію. Але саме додавання щіпки невідомого, яке ховається за найпростішими на перший погляд дизайнерськими рішеннями, робить річ привабливою, примушує нас узяти її в руки, почати розглядати, і врешті-решт, купити її.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.