Фріланд Христя «Плутократи. Епоха нових багатих і занепад старої системи»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Сучасні багатії перетворилися на глобальну спільноту рів- них: у них більше спільного між собою, ніж зі співвітчиз- никами. Це питання два десятиліття досліджувала Христя Фріланд, канадська бізнес-журналістка українського по- ходження. Через численні інтерв’ю вона препарує життя плутократів з глибоким розумінням і навіть співчуттям. Йде слідами російських, мексиканських, індійських олігар- хів під час буму приватизації, показує гендерні відмінно- сті між «жіночим» середнім класом і «чоловічою» елітою нагорі. Фріланд розповідає, чим відрізняються нинішні багатії від колишніх рантьє, звідки в них гроші і навіщо вони займаються благодійністю. Зокрема приділяє увагу й українським мільйонерам, які теж ухопили ласий шматок пирога. Христя Фріланд — канадськажур налістка та політикиня українського походження. Училася в Гарварді та Оксфорді. Працювала у Financial Times, Washington Post, Economist, Reuters та інших відомих ЗМІ. У 2013 році була обрана до парламенту Канади, а в 2017-му стала міністром закор- донних справ. Фріланд послідовно критикує російський політичний режим і захищає інтереси України на міжна- родній арені.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.