Крауч Блейк «Повернення»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Нейробіолог Гелена Сміт розробила пристрій, який має допомагати хворим людям зберегти спогади… Детектив Баррі Саттон розслідує самогубство жінки, що пам’ятає чоловіка і сина, яких у неї не було… Виявилося, що ігри з пам’яттю дуже небезпечні. Один необережний крок — і світ летить шкереберть… Баррі та Гелена переконалися в цьому. Вони єдині розуміють першопричини низки катастроф. І лише вони можуть урятувати людство від загибелі в полум’ї атомної війни. Треба тільки правильно вибрати спогад… У романі «Повернення» Блейк Крауч не лише створив альтернативну реальність, а й змусив ще раз замислитися про те, що існування людства залежить від кожного з нас…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.