Гладуелл Малкольм «Поворотний момент. Як дрібні зміни спричиняють великі зрушення»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Перекладено 13 мовамиТільки в США продано більш ніж 2 000 000 примірниківБестселер за версіями The New York Times та BusinessWeek Малколм Гладуелл — поп-соціолог і журналіст The Washington Post і The New Yorker, якого називають «найбільш оригінальним американським журналістом». Журнал Time вніс Гладуелла до переліку 100 найвпливовіших людей світу, а всі його дослідження із соціальної психології стали бестселерами The New York Times та The Globe and Mail. Уже за три роки після виходу з друку спільний наклад книжок «Спалах!» та «Неординарні. Історії успіху» сягнув 4,5 мільйона примірників! Модні тренди, товари, інформація, ідеї — це віруси. Не вірите? У сучасному світі вони поширюються саме так, охоплюючи мільйони людей та перетворюючись на справжні соціальні епідемії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.