Ферріс Тімоті «Працюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіху»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Книга розповідає про секрети "нових багатих" - представників нової субкультури, які відмовилися від "синдрому відкладеної життя" і навчилися вести розкішне життя "тут і зараз", керуючи своїм часом і більшу частину життя подорожуючи по світу. Прочитавши книгу, ви зможете: - збільшити свій дохід в десятки разів; - відмовитися від традиційної кар'єри на користь коротких періодів енергійної роботи, що чергуються з довгими відпустками; - віддати на аутсорсинг неприємну частину життя, а в заощаджений час робити те, що хочеться. - вільно подорожувати по світу, не кидаючи роботу, знаходячи безкоштовне житло в будь-якій країні; - керувати бізнесом з будь-якої точки світу; Скиньте кайдани офісного рабства, освойте новий стиль і нову філософію життя, і приєднуйтесь до нового покоління творчих і успішних людей

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.