Стивенс Хосе «Приборкай своїх драконів. Як перетворити недоліки на переваги»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Що заважає нам змінюватися, розвиватися та бути щасливими? Внутрішні страхи й особистісні негативні установки. Знайомтеся, це зарозумілість і самоприниження, нетерплячість та мучеництво, жадібність, саморуйнування й упертість. Монстри, що лякають нас та не дають рухатися вперед. Утім автор певен, що мета тих драконів — зробити вас сильнішими. Це найефективніший інструмент для особистої трансформації. Час кинути виклик внутрішнім страхам, що позбавляють радості життя! Перетворіть свої недоліки на переваги. Приборкати драконів допоможе нестандартний підхід автора, ґрунтований на дослідженнях міфів та священних книг, найрізноманітніших духовних традицій і сучасних психологічних теорій.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.