Фреймут Ольга «Про любов»

Комплектація книг Snowdrop 1 робочий день!

Опис
«Про любов» – друга книга серії «Школа пані Фреймут» після «Етикету», посібника з гарних манер для панянок з гарним почуттям гумору. «Про любов» – збірка, до якої обрано невідомі твори відомих авторів про любов небанальну. До Коханого, до Дитини, Батьківщини і до Себе. У книзі вперше публікуються есеї Олі Фреймут, фрагменти яких вже давно й гучно обговорюють в Інтернеті. До збірки ввійшли унікальні твори Ольги Кобилянської, Фаіни Раневської, Лесі Українки, Юрія Винничука, Наталени Королеви, Марини Цвєтаєвої та Антона Чехова. Вперше перекладено і представлено українською малознані твори О.Генрі, Оскара Вайлда, Вірджинії Вулф та Кейт Шопен, яка писала у 1900-х роках для американського «Vogue». «Про любов» – обрана книга для обраних. Покликана торкатися серця і залишати приємний посмак... ... Книга стане розрадою та стильним подарунком для тих, кого любите.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.