Стражный Александр «Проблемы, в которые играют люди»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Жити легко і просто, не турбуючись ні про що. Не заздрити, не жадібничати, не зневірюватися. Бути переможцем у будь-якій ситуації. Звучить красиво, наче в рекламі супервітамінів для щасливого життя. А як втілити це в реальність, коли кожен день приносить купу проблем? Але те, що зазвичай називають проблемою, такою не є. Ми надумуємо їх самі, на рівному місці, а потім героїчно шукаємо рішення, якого не існує. Олександр Стражний, лікар-психотерапевт з 25-річним досвідом роботи, не дозволить залишитися наодинці зі своїми душевними негараздами. Ви вже на шляху до іншого життя і готові скласти рецепт свого щастя. Біла заздрість, чорна заздрість і спортивна злість Як ставитися до тих, хто тобі заздрить Сімейне життя: навіщо люди одружуються і чому розлучаються Як перестати порівнювати себе з іншими і бути самим собою

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.