Норберг Юхан «Прогрес. Десять причин з нетерпінням чекати на майбутнє»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Юхан Норберг, відомий шведський політолог та економіст, науковий співробітник Інституту Катона, народився в Стокгольмі в 1973 році. Себе характеризує як ліберала в рамках класичної європейської традиції (Лок, Сміт і т. д.). Його книжка «На захист глобального капіталізму» (2001) була переведена на багато мов і сьогодні користується великою популярністю у всьому світі.

За версією впливового британського журналу The Economist, який публікується з 1843 року, книжка Норберга «Прогрес. Десять причин з не­терпінням чекати на майбутнє» визнана однією з найкращих книг 2016 року з питань економіки. Аналізуючи офіційні дані ООН, Світового банку та ВООЗ, автор простежує, як далеко світ просунувся у вирішенні таких проблем, як бідність, війна, нерівність, голод, насильство, говорить про те, що необхідно зробити, щоб прогрес продовжувався. Українські читачі знайдуть у книжці ідеї, які допоможуть побудувати в Україні набагато динамічнішу економіку та набагато справедливіше суспільство

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.