Лівін Марк «Простими словами. Як розібратися у своїх емоціях»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Розум: та все добре! У тебе є робота, дах над головою, їжа і друзі. Емоції: щось так тоскно. Якщо ви переживали схоже й не могли втямити, у чому річ — ця книжка для вас. У ній журналіст Марк Лівін і психотерапевт Ілля Полудьонний простими словами розповідають про емоції та почуття. Вони вчать розшифровувати повідомлення, що приходять у чат із самим собою: «Ти вже кілька днів сумуєш. Зверни на це увагу». Або: «Здається, ти заздриш другові, який знайшов нову роботу. Може, тобі теж час щось змінити?». Структурно книжка складається з 20 розділів. Кожен присвячується окремому почуттю чи емоції: злості, заздрості, образі, сорому, самотності тощо. Автори популярно викладають теорію, пояснюють теми на прикладах із власного життя, діляться вправами для пропрацювання. А ще багато говорять про нинішні реалії. Книжка не дублює подкаст «Простими словами». Її можна читати незалежно від того, слухали ви випуски чи ні. Вона глибша, але не менш доступна.
ПРО АВТОРІВ Марк Лівін — журналіст і письменник, блогер, викладач сторітелінгу, співавтор і співведучий популярного подкасту про психологію «Простими словами». Видавець The Village Україна та Inspired. Спікер конференції TEDx. Ілля Полудьонний — психолог, гештальт- терапевт, співзасновник онлайн-платформи психотерапевтичної допомоги TreatField. Разом з Марком Лівіним веде подкаст «Простими словами».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.