Джонсон Сью «Психологія кохання! 7 правил, що змінять стосунки на краще»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Пам’ятаєте дитячі казки про «кохання з першого погляду» та «жили вони довго і щасливо»? І ніколи не сварилися з приводу того, хто винесе сміття чи помиє посуд. Хочеться так само, але в реальних стосунках? Докторка Сью Джонсон відкриває перед усіма, хто любить, абсолютно новий світ, нове розуміння того, як треба любити і як це робити правильно. Для всіх без винятку пар — молодих, літніх, одружених, заручених, співмешканців; щасливих, нещасних, гетеро- чи гомосексуальних — усіх, хто прагне знайти кохання на все життя. Авторка пояснює: які вчинки зміцнюють чи, навпаки, знищують кохання; що руйнує довіру та чому у стосунках важлива емпатія; як пробачати образи та чи варто наступати на «болючі мозолі» партнера; чому обійми гарантують довгі та гармонійні стосунки; як навчитися слухати другу половинку та підтримувати вогонь кохання тощо. 7 реальних історій від різних пар та 7 правил ідеальних стосунків, яким позаздрять диснеївські принцеси.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.