Батлер-Боудон Том «Психологія. 50 видатних книг. Ваш путівник найважливішими роботами про мозок, особистість і людську природу»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Підґрунтя для вивчення будь-якої науки — ознайомлення з найвидатнішими дослідженнями в галузі. Том Батлер-Боудон зробив огляд основних праць із психології — від З. Фройда й К. Ґ. Юнґа до Д. Канемана й К. Двек, — розподіливши книги на сім категорій. Це допомагає читачу обрати тему, яка цікавить, і швидко та легко опанувати основні тези знакових напрямків психології. До кожної книги подано коментар, у якому виокремлено головну думку твору, вказано ідеї та осіб, котрі створили передумови для його написання, а також коротку біографічну довідку про автора. Якщо ви завжди хотіли знати більше про таку важливу галузь, як психологія, однак у вас ніколи не вистачало часу перечитати основні наукові праці, які формують найважливіші ідеї, — ця книга для вас. У кілька сотень сторінок автор умістив основні ідеї та концепції психології, викладені в 50 працях найвидатніших учених. Ви знайдете конспективний виклад творів як класиків, так і сучасних вчених, тож зможете осягнути розвиток психології як науки в розрізі історії. Ключові моменти книг відомих авторів, їх короткі біографії, «розкладені по поличках» концепції дадуть змогу ознайомитися з академічним курсом психології за досить короткий термін.
  • основні концепції розвитку психології як науки; найзнаковіші
  • наукові праці відомих учених; класичні та сучасні теорії роботи
  • людської свідомості й підсвідомості; особливості
  • функціонування людського мозку та формування особистості.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.