Лі Фетелл Інгрід «Радість. Магія простих речей»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Що станеться, якщо додати до інтер’єру кольору? Кав’ярні зі строкатими стінами приваблюватимуть більше відвідувачів, у школах буде приємніше навчатися, а в офісах зросте продуктивність. Адже додати барв дорівнює додати радості — переконана дизайнерка Інґрід Фетелль Лі. Уже 12 років вона вивчає естетику радості: як маленькі дрібниці роблять нас щасливішими, здоровішими та енергійнішими. Книжка Фетелль Лі стане практичним посібником для тих, хто шукає позитивних емоцій. Із неї ви довідаєтеся про 10 категорій естетики радості, дізнаєтеся, чому яскраві кольори піднімають настрій, як емоції від веселки і квітучих дерев об’єднують усіх людей, чому кошенята й усі маленькі тваринки здаються такими милотними і невинними. А ще вам обов’язково захочеться по-іншому облаштувати своє помешкання.
Інґрід Фетелль Лі — дизайнерка, письменниця, засновниця блогу «Естетика радості», спікерка на TED. Працювала дизайн-директоркою у глобальній інноваційній фірмі IDEO, співзаснувала Школу візуальних мистецтв у Нью- Йорку. Навчає людей знаходити радість у тому, що їх оточує.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.