Тіппінг Колін «Радикальне Прощення»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Метод Радикального Прощення, який розробив Колін Тіппінг, завоював мільйони прихильників у всьому світі. Він допомагає людям переоцінити своє минуле, подолати гнів, страх, сором і таким чином змінити майбутнє. Автор пропонує п’ять основних етапів Радикального Прощення й докладно пояснює, як завдяки їм позбутися архетипу жертви та зробити своє життя досконалим.
Колін Тіппінг — психолог, письменник і автор однієї з найпопулярніших технологій особистісного й духовного зростання. Він народився в Англії в 1941 році, де отримав вищу освіту й потім працював викладачем у коледжі. Після еміграції до США здобув додаткову спеціальність клінічного гіпнотерапевта й тривалий час допомагав людям. Згодом зацікавився лікуванням хворих на рак і звернув увагу на те, що люди, які позбавилися образ, мають більші шанси на одужання. Так з’явився метод радикального прощення, розвитку якого Колін Тіппінг і присвятив решту свого життя.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.