Ласло Бок «Робота рулить! Уроки Google: правила гри у команді мрії»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Чому так багато людей хоче працювати в Google? Навряд чи їх спокушають тільки безкоштовні обіди. Google став роботодавцем мрії тому, що цінує своїх працівників, вдосконалює умови праці і створює плідне середовище для розквіту ідей. Для ґуґлерів робота не існує окремо від життя.

Великі й малі компанії, високотехнологічні і цілком традиційні, можуть з користю для себе переймати цей приклад. Ласло Бок, директор Google по роботі з персоналом, на своєму досвіді показує, як набрати команду найкращих гравців, як зробити роботу ефективнішою, а людей щасливішими.

Книжка стане в нагоді і працівникам, і різного калібру підприємцям, які хочуть розвиватися і вважають, що робота має приносити радість.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.