Бішоп Гері Джон «Розгреби своє лайно! Вийми голову із дупи і займися нарешті своїм життям»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Бестселер The New York Times! Книга покорила весь англомовний нон-фікшн! У світі продано понад двохмільйонний тираж книги! Автор пропонує своїм читачам максимально простий підхід для досягнення щастя - управління внутрішнім монологом! Ґері Джон Бішоп - експерт з питань саморозвитку світового класу, стверджує: кожна людина розмовляє з собою, і від того, як вона це робить, залежать її кар'єра, рівень доходу, сімейне життя та інші маркери особистого успіху. "Розгреби своє лайно!" - це максимально практичне керівництво щодо поліпшення свого життя. Книга допомагає раз і назавжди позбутися від підсвідомих обмежень, нескінченного самобичування з різних приводів, розірвати порочне коло невдач, навчитися фокусуватися на цілі й жити в задоволення! Ти колись почувався хом'ячком у колесі, який усе життя несамовито мчить уперед, але чомусь так і не рушає з місця? Твій самонищівний монолог псує повсякденне життя нескінченним потоком сумнівів і відмовок? Ця книга - словесний ляпас від Усесвіту, щоб ти прокинувся, усвідомив свій потенціал, розгріб своє лайно і зробив своє життя винятковим. Чесний, свіжий, щирий посібник із самовдосконалення без зайвої фігні пропонує підхід істинної любові до себе, який допоможе подолати обмеження, що ми їх самі собі і створили.
Ґері Джон Бішоп - експерт зі світовим ім'ям з саморозвитку і особистої репутації. У своїх дослідженнях Бішоп звертається до ключових філософським і психологічним ідеям сучасності, щоб перетворити їх інструмент особистісного росту і прийняття себе!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.