Бурбо Лиз «Хто ти є? Як прийняти себе та зрозуміти інших»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Ти — унікальна особистість. Іншої такої немає у всьому Всесвіті. Але чи цінуєш і розумієш ти себе? Ліз Бурбо навчить слухати сигнали тіла й удосконалювати душу, бути щирою з собою та покращити спілкування з іншими людьми. Нескладні вправи, думки для медитацій, опис причин понад 250 хвороб допоможуть змінити життя й досягти гармонії з найважливішою людиною у світі — із собою.
Про автора: Ліз Бурбо — засновниця одного з найбільших центрів особистісного розвитку в Квебеці. Заняття за концепцією Бурбо проводяться у понад 20 країнах. Тренінги та семінари за її програмою допомогли майже 40 тисячам людей віднайти мотивацію, розкрити власний потенціал, пізнати себе, досягти гармонії у взаєминах з іншими людьми й самими собою. Підсумки своїх досліджень Бурбо виклала у 17 книжках, які стали світовими бестселерами у галузі саморозвитку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.