Каллан Джеймі Кет «Школа паризького шарму. Французькі секрети кохання, радості, життя в гармонії з собою та світом»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
У чому секрет привабливості французьких жінок? Джеймі Кет Каллан стверджує, що вся справа у чарівності, чи то пак шармі. Ця риса настільки багатогранна, як і сам дух Франції! Нова книжка, що її ви тримаєте у руках, допоможе дещо відхилити завісу таємничості та повчитися у француженок адекватного ставлення до самих себе та самовдосконалення, до одягу та поняття вишуканості, флірту як засобу спілкування та інших моментів, що можуть змінити життя будь-якої жінки і зробити його справді унікальним. При цьому французька чарівність ніяк не пов’язана із тим, скільки у вас грошей чи наскільки ви вродливі. Це шлях перетворення, подолавши який ви почуватиметеся впевненими, красивими, сильними і розумними — настільки, що про ваше життя з упевненістю можна буде вигукнути: «Tres charmant!»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.