Міллмен Ден «Шлях мирного воїна»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• Книжка-феномен • Перекладено 20 мовами • Ніхто не знає як, але ця історія насправді змінює все Майже все життя питаємо щастя-долі. Змінюємо помешкання та міста, як новітні кочівники, мандруємо від вокзалу до вокзалу плутаними коліями залізниць, намотуємо кілометр за кілометром, очікуючи, що за черговим поворотом причаїлося воно, яке давно шукали. Але знову не те. І знову в дорогу. Зупинись! Глибоко вдихни і заплющ очі. Побач нарешті, що сховане в тебе всередині. І ступи крок. Не тією стежкою, що під ногами, а шляхом мирного воїна. Разом із мудрим вчителем Сократом і загадковою дівчиною Джой Ден Міллмен долає перешкоди, стає сильнішим із кожним кроком, відкриває нові можливості... Не розпочавши війни — переможи себе в битві за право бути щасливим!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.