Остер Емілі «Шпаргалка для батьків. Науковий підхід для спокійних батьків – від народження до садочка»

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис
Бестселлер The New York Times Чим відрізняється ця книжка від тисячі інших посібників для батьків? Озброївшись даними, Остер виявляє, що загальноприйняті знання про батьківство та догляд за дітьми не завжди є правильними. Авторка перевіряє та розвінчує міфи про грудне вигодовування (не панацея), тренування сну (не так вже й погано!), перші слова (діти, які починають рано розмовляти не обов’язково стануть геніями) та багато інших. Вона також дає поради батькам про те, як повернутись на роботу, як думати про дисципліну трирічної дитини, як бути у стосунках і бути батьками водночас. Емілі Остер – кваліфікований економіст і мама двох дітей, яка знає секрет, як залишатись щасливими та спокійними батьками у період від народження дитини до того часу, коли вона піде до школи. Про автора Емілі Остер – професорка економіки у Браунському університеті, авторка бестселлерів, мама двох дітей. Роботи Остер були опубліковані у виданнях The New York Times, The Wall Street Journal, Forbes, and Esquire.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.