Юрі Вільям «Сила позитивного Ні. Як сказати "ні", але зберегти угоду і стосунки»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Посібник від Гарвардського професора менеджменту – Вільяма Юрі
«Ні» – мабуть, найважливіше і найпотужніше слово в людській мові. Щодня ми опиняємося в ситуаціях, коли повинні сказати «ні» – вдома, на роботі, в суспільних закладах та громадських місцях. «Ні» – це слово, яке ми використовуємо, щоб захистити себе і все, що має значення для нас.
Однак неправильно сказане «Ні» здатне знищити те, що ми найбільше цінуємо, або ж розлютити і відвернути від нас людей. Як же досягти бажаного результату, але зберегти гарні взаємини? Секрет – у мистецтві «позитивного НІ». Це проста і перевірена схема, яка складається з трьох етапів. І засвоїти її може кожен.
Книжка «Сила позитивного Ні» написана на основі курсу Вільяма Юрі для керівників і фахівців у Гарвардському університеті.
З цієї книги ви дізнаєтеся, як:
- відстоювати і захищати свої ключові інтереси;
- зробити своє «Ні» впевненим, сильним та ефективним;
- чинити опір агресії і маніпуляції з протилежного боку;
- казати «ні» чітко, але люб’язно – з повагою до точки зору співрозмовника;
- дістатися до твердого «так» і досягти бажаного результату.
Відгуки про книгу «Сила позитивного Ні»
«Найбільший секрет, відомий усьому світові, полягає в тому, що більшість із нас кажуть Так, коли насправді хочуть сказати Ні… Білл Юрі щедро забезпечує нас розумінням і методиками, які допоможуть позбутися цієї хвороби та прийти до взаємовигідних рішень. Це мудра й потужна книжка». Джон Нейсбіт, автор книжки «Мегатренди»
«Не має значення, чи ви ведете переговори про зарплату з найнезговірливішим фінансовим директором, чи домовляєтеся зі свою дитиною-підлітком, коли вона має повернутися додому, — ця книжка забезпечить украй необхідний і несподіваний урок. Можна казати Ні — і все одно залишатися люб’язним. Ця книжка проста, чесна й легко читається. “Сила позитивного Ні” — один із пунктів нашого списку літератури». Лінда Каплан Талер та Робін Коваль, авторки книжки «Сила люб’язності: як підкорити світ бізнесу за допомогою доброти»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.