Мерфі Джозеф «Сила вашого підсвідомого»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Чому одні люди нещасні, а інші – щасливі? Чому одні радіють життю й процвітають, а інші живуть у бідності та злиднях? Чому одних сковують страх і тривога, а інших переповнюють віра й упевненість? Відомий у всьому світі лектор і проповідник доктор Джозеф Мерфі стверджує: відповідь на ці запитання приховується в принципах і механізмах роботи людського підсвідомого. У цій книзі він доступною мовою пояснює ключові закони життя й принципи функціонування людського розуму, а також вчить користуватися чудодійною силою нашого підсвідомого. Опанувавши методи, пропоновані доктором Мерфі, ви зможете кардинально змінити своє життя, зробивши його щасливішим, змістовнішим і благополучнішим.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.