Макгонігал Келлі «Сила волі. Шлях до влади над собою»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Мова, література, математика, фізика, хімія. А що було б, якби у школах і університетах нас вчили розвивати силу волі? Наскільки успішнішими ми могли б стати? У програ- мі Стенфорду справді можна найти такий курс — «Наука сили волі». Його викладачка Келлі Макґоніґал допомогла тисячам людей змінитися: кинути пити чи курити, пробіг- ти марафон, зайнятися спортом, створити власний бізнес, налагодити стосунки в сім’ї тощо. Свою методику вона узагальнила в цій книжці. Авторка, як науковець, показує, як влаштовано наше мислення, чому ми уникаємо змін і сповна не використовуємо власний потенціал. Але, окрім теорії, Макґоніґал подає безліч фактів і цікавих прикладів. Та найбільша перевага книжки — це практики, які допо- магають вам тренувати мозок. Виявляється, його можна тренувати, як і м’язи.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.