Кові Стівен «Сім звичок надзвичайно ефективних сімей. Як створити сімейний затишок у нашому буремному світі»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Автор світового бестселеру "7 звичок надзвичайно ефективних людей" Стівен Кові розкриває тему сімейних стосунків і запропонує практичні поради щодо вирішення повсякденних і виключних проблем, які руйнують сім’ї й навіть цілі спільноти.
ПРО КНИЖКУ Книжка про принципи, які зміцнюються сім’ю. Стівен Кові взяв за основу сім принципів ефективності людини і пояснив, які їх використовувати у сімейному житті. Так, однією із найважливіших звичок людини є постановка цілей. Автор переконаний, що сім’ї збудують щасливе майбутнє тільки тоді, коли матимуть однакове бачення майбутнього і спільні цілі. В ідеалі кожна сім’я має мати місію. Кожному із семи принципів присвячений окремий розділ. В кінці кожного розділу – запитання для спільного обговорення (Які сімейні зустрічі допоможуть вирішити наші проблеми? Чи важливими є для вас час, проведений із кожним членом сім’ї окремо?) і завдання або різні приклади проведення часу разом (зберіться всі разом і заплануйте загальносімейні події на найближчі 1-2 місяці).
КОМУ ЧИТАТИ КНИЖКУ Всім, хто вже має сім’ю і хоче покращити стосунки між її членами. Всім, хто хоче збудувати міцну сім’ю зі спільними цінностями та цілями.
ЗАВДЯКИ ЦІЙ КНИЖЦІ ДІЗНАЄТЕСЯ:
  • як поставити спільну для всіх членів сім’ї ціль,
  • що таке мислення за принципом «виграш/виграш»,
  • чому емпатія і розуміння важливі,
  • як в сім’ї розставити пріоритети і сформулювати сімейну місію.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.