Перель Естер «Скок у гречку: переосмислення подружніх зрад»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Любовна інтрижка: вона може зруйнувати стосунки пари, вкрасти щастя закоханих, їхню тотожність. І це явище, що притаманне людям, залишається надзвичайно незрозумілим. Що ж нам із цим робити — скрізь заборонено, проте всюди практикують? Чому люди зраджують — навіть у щасливому шлюбі? Чому любовні інтрижки так ранять нас? Коли кажемо «зрада», що саме ми маємо на увазі? Чи налаштовують на зраду наші романтичні очікування шлюбу? Чи існує така річ, як шлюб, що припускає любов на стороні? Чи можливо кохати понад одну людину водночас? Чи допомогла колись зрада в шлюбі? У цій аргументованій і динамічній книжці-есеї Естер Перель переплітає випадки з реального життя з критичним психологічним і культурним аналізом. Що ж нам із цим робити - скрізь заборонено, проте, скрізь практикується? Чому люди зраджують - навіть у щасливі шлюбі? Чому любовні інтрижки так ранять нас? Коли ми кажемо зрада, що саме ми маємо на увазі? Чи налаштовують на зраду наші романтичні очікування шлюбу? Чи існує така річ, як шлюб, що припускає любов на стороні? Чи можливо кохати більше, ніж одну особу, водночас? Чи допомогла колись зрада у шлюбі? В цій аргументованій і динамічній книжці Перел переплітає випадки з реального життя з критичним психологічним і культурним аналізом.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.