Кові Стівен «Спершу найважливіше! Жити, любити, вчитися, залишити слід»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Витрачайте свій час на найважливіше, все інше почекає… «Спершу найважливіше» спростовує всі стереотипи класичного тайм-менеджменту. Автор дає низку ефективних порад, перевертаючи традиційний підхід до організації часу, допомагає визначити, що необхідно зробити саме зараз, а що відкласти на потім. Це не книжка-годинник, яка буде відраховувати секунди та хвилини виконання завдань, це книжка-орієнтир, що допоможе ефективно розподілити завдання за пріоритетами та досягти максимального успіху в майбутньому. Книжка, що навчить не просто керувати своїм часом і своїм життям. Ви зможете визначити, що є дійсно важливим, поставити мету та рухатися до неї, не зважаючи ні на що. Про автора: Стівен Р. Кові — провідний американський консультант у галузі керівництва, експерт із самоуправління та ефективної організації життя, успішний бізнесмен і лектор. Він належить до числа 25 найвпливовіших американців за версією журналу Time, а його видання «7 звичок надзвичайно ефективних людей» — один із найкращих ділових посібників за останні 100 років. Книжки Кові перекладено 40 мовами, продано понад 20 мільйонів примірників.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.